Kondom aneb Na velikosti záleží !!!

22. 09. 2014 13:50:00
Minulý měsíc jsem učinil velice důležitý objev, za který bych měl dostat Ťulovu cenu za sexuální dovednost (prvního stupně), jelikož jsem konečně po velkém psychickém vypětí přišel na to, jak si správně vybrat a koupit kondom. Musím se s Vámi o tyto nově nabyté zkušenosti podělit - a zachránit tím mnoho partnerských vztahů. Díky mému článku bude na světě o šest souloží více, nastane velký postelový mír a následně obrovský ekonomický "boom" v důsledku zvýšené prosperity sex-shopů.

Ekonomická krize již dolehla i na naší ložnici. V důsledku inflace, zvýšené migrace obyvatelstva a kvůli nedostatku lilků ve střední Evropě jsme byli s přítelkyní donuceni upustit od používání antikoncepce a přejít na prostředek levnější a z obecného pohledu praktičtější, zdravější a bezpečnější - do našeho života vstoupil malý a plešatý pán s divnou čepičkou, který si říká kondom.

Jak všichni víte, již jsem v pokročilém věku. Starého psa novým kouskům nenaučíš. Mám se na svá stará kolena učit NASAZOVAT KONDOM???

??? To jako vážně ???

Tento vetřelec byl tedy přijat s velkou nevolí z mé strany. Byla narušena jednoduchost mého bytí jako takového. V důsledku následné deprese z příchodu této katastrofické, lehce armagedonické situace (I don't wanna close my eeeeeyees), jsem byl donucen sníst velkou tabulku čokolády, vykouřit celou krabičku cigaret, koupit si kočku, investovat do akcií firmy Microsoft a jít se podívat na všechny díly Ordinace v růžové zahradě. To vše pouze na uklidnění, abych mohl začít nad celou situací velice hluboce přemýšlet. Nepřišel jsem na nic.


Každý se mě ptá - jaký je tedy ten objev, za který jsem si zasloužil tuto prestižní cenu? Začnu pěkně od začátku, protože za každým úspěchem stojí tvrdá práce. Spousta potu a krve. Spousta slz a odříkání.

Moje první cesta vedla do Kauflandu, jelikož mezi námi kluky koluje pověra, že kdo jednou do sex-shopu vstoupí, již z něj nikdy nevystoupí. Koupil jsem hromadu jídla, čokolády, kartón cigaret, žrádlo pro kočku a nové CDčka, ať si můžu vypálit i nějaké ty díly Ulice. Do této hromady jsem tajně ukryl malou modrou krabičku kondomů značky Tuzex nebo jak se to vlastně jmenovalo. Jelikož jsem si nebyl jistý, tak jsem radši vzal i druhou krabičku, takovou bílou, kondomy od frajera, který si říká Pepek Námořník (ve zkratce Pepino). Takový frajer!

Tajně jsem doufal, že to velice mladá a plnoštíhlá slečna za pokladnou nenajde a budu ušetřen od zvláštních pohledů. Jenže ona to ta potvora stejně našla - ale nekoukala !!! Beztak je úplně hloupá a neví, k čemu ta krabička vlastně je! Ha, to jsem to tedy vyhrál a hurá domů kondomy vyzkoušet!

Pokazil se první, pokazil se druhý. Zkouším frajerské gumy od námořníka. Jedna praskne, druhá strašně škrtí. Jsem v koncích. Pravděpodobně umřu na přetlak v oblasti Dolních Varlat nebo v důsledku sexuální abstinence. Je mi do pláče. Já nechci umřít! Hledám Bibli a otevírám pivo k poslednímu namazání. Skládám epitaf - "Lost but never forgotten ..."

Moje poslední slova jsou: "Proč nás takové věci nenaučili ve škole? Sbohem, krutý světe."

Ale pozor - vstal jsem z mrtvých! Nechávám si posílat na e-mail novinky ze slevových portálů. Co by to bylo za odchod ze světa, kdybych nečeknul Fejsbúk a nevyřídil poslední
e-maily, že?? Tam byla akční nabídka na kondomový MEGAPACK za pár stovek. Tolik druhů, barev a značek, až mi z toho bylo nevolno. Říkám mladé, že si uděláme zásobu kondomů na zimu, alespoň budeme mít krásné-létající-barevné ozdoby na vánoční stromeček, jelikož to bylo jediné využití pro kondomy, které mě napadlo. Navíc budou některé pěkně ovocně vonět a bude mezi námi ten pravý vánoční duch.

Kondomy přišly. V okamžiku, kdy jsme otevřeli MEGAPACK, celou místnost osvítilo zlaté světlo a my jsme oněměli úžasem. Byla tam věc, která navždy změnila celý můj život a byl jsem osvobozen. Reklamní leták na kondomy značky MAJ-SAJZ. Uvnitř tohoto letáku byla vystřihovánka ve tvaru penisu. Tu jste si měli kolem svého nástroje OMOTAT a zjistit, jakou šířku vlastně máte. Zároveň jste si vašeho CHLAPÁKA taky mohli změřit délkově, ať můžete večer machrovat v hospodě. Jelikož to v naší hospodě nikoho nezajímá, budu machrovat tady a veřejně !!!

Délka: 12,5 cm !!! (tedy čistý a krásný průměr uznávaný všemi ženskými časopisy včetně Kosmopolitanu, OnaDnes aj.)

!!! Tloušťka: 64 mm !!!

!!! TO JE TEN KÁMEN ÚRAZU !!! Kondomy, které si koupíš v poťapaném Kauflandu, mají tloušťku 53 mm pro námořníka (co už není frajer!) a nebo 56 mm pro Tuzexe, který si můžou dovolit jenom ti bohatší frajeři! Čteš to pořádně, kámo??? Jestli ti nesedí kondom a máš problém si ho nasadit, musíš si koupit kondom o větší velikosti !!!

Narostlo mi ego. Celý svět byl zachráněn. Již nekouřím, kočku jsem prodal. Akcie taky. Ordinaci jsem vyměnil za telenovelu plnou černého humoru (Márnice na černém hřbitově) a na CDčka jsem místo Ulice vypálil nějaký black-metal. Závěrem bych rád popřál těm šesti párům, kterým jsem pomohl k šesti souložím slíbeným na začátku:

"Na světě je málo lásky. Řešení všech světových problémů začíná u každého z nás v ložnici. Proto si to užijte tak, jako kdyby to měl být Váš poslední sex v životě. S přáním všeho nejlepšího, Jakub Kunčický."

Autor: Jakub Kunčický | pondělí 22.9.2014 13:50 | karma článku: 20.19 | přečteno: 2356x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 4 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 15.94 | Přečteno: 412 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 13.56 | Přečteno: 174 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 5.46 | Přečteno: 152 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 15.81 | Přečteno: 222 | Diskuse
Počet článků 78 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1050

Jsem obyčejný kluk, který by bez své práce, elektrické kytary (drahá Eleanor), klávesnice a skleničky dobře vychlazeného Jägermeistera nedal ani ránu. Miluji kritiku všeho, co dělám, proto doufám, že se mi dostane hodně kritiky i ohledně mých článků.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...