Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Chlapovi babský časopis do ruky nedávej!

Zlomil jsem si nohu při vynášení odpadků. Ležím, koukám do stropu a nudím se. Noha bolí jako čert. Po chvíli se rozhlížím kolem sebe a zrak mi padne na hromádku časopisů, které si má drahá dotáhla předchozího dne z knihovny a namátkou vybírám hned ten první. Moje psychologie. Hurá na ně(j)!!!

 

Ruce se klepou nervozitou. Vstupuji do tajného světa, kde se odvážilo pouze pár jedinců našeho pohlaví. Jen několik z nich se vrátilo zpět. Nespočetné množství mužů padlo za oběť ženským tajemstvím nalezeným zde, na tomto posvátném místě. Velice obezřetně zkontroluji, co provádí moje přítelkyně - nemohu připustit, aby mi byl časopis zabaven, než do něj stihnu alespoň nahlédnout. Upřeně kouká do notebooku, vzduch je čistý!

Rychle, není čas!!! Úvodník číst nebudeme, obsah nás nezajímá, reklamy a pošta taky ne. První článek - po kom ženy touží? Na obrázku pan Clooney, který má velice špatný vkus na kávu. Zběžně pročítám - chlapi, kteří si přímo řeknou o sex, mají docela solidní úspěch a většina žen by skočila do postele s pořádným alfasamcem, jakým je třeba Brad Pitt. Velice hezké, ale to už všichni dávno víme. 

Ta paní na další stránce leží ve vaně a papá červené růžičky!!! To je husté, nějaká Jitka Schneiderová. Rozhovor s ní má čtyři stránky a i s obrázky tedy dohromady získala stránek osm. Beru to jako dobrý návod - holky, chcete být slavné? Tak šup oblečené do vany a povinně spapat alespoň tři růže!

Reklama, reklama, reklama. Všude samá reklama. Hmm. Další článek - jak ovládat své touhy? To mě zajímá! Být trpělivý, odstranit pokušitele, neříkat "nikdy" a začít se ovládat. Trošku puritánské, ne? Proč bych si měl něco odpírat, když mám na to chuť a nutně to chci? Okamžitě mě napadnul příklad ohledně sexu. Holka má touhu po sexu. Musí být tedy trpělivá a čekat, až se partner vrátí domů. Poté odstraní pokušitele. Partner umírá. Ovšem nesmí říkat nikdy, tak jej tedy "na čas" odloží do nemocnice (kde se proces umírání zastaví - ještě není definitivně mrtvý!) a holka se musí začít ovládat, aby za ním do té nemocnice nejela a nedala průchod své touze. Pěkně Vás to tam teda učí!

 

Dále dělíme s nějakým psychiatrem ženské problémy do čtyř škatulek, které jsou k ničemu, protože holky jsou od přírody mrmlavé a problémy řeší bazénem plným - viz. můj starší článek: Řešení problémů - muži vs. ženy.

Miničlánky s doktory. Manžel kritizuje manželku za nedostatečný úklid. Psycholožka předvede své (ne)umění filozofie ohledně soužití muže a ženy, načež pošle oba do manželské poradny. Velice hodnotné. V dalším článku se na třech stranách potvrdí důležitost přátelství a přichází zlatý hřeb večera!

 

Třetí článek - jak být "happy single" a jen to nepředstírat. Když to shrnu, tak časopis, který je plný reklam na zdravé věci, dietu, psychickou pohodu a obecnou ženskou "vzdělanost", ruší veškeré kladné účinky na ženy v několika bodech. Lituji single ženy, které po přijetí těchto zásad zůstanou single napořád! Jen to zkuste posoudit se mnou - pustit účtu žilou, mít plnou ledničku, válet se o víkendu v posteli nebo dlouho ve vaně - a sníst všechnu čokoládu! Holka, která <--- TOHLE udělá, bude neskutečně PROSTOROVĚ VÝRAZNÁ !!! Holky, prosím, neblázněte, kdo se má na to pak koukat !!! 
Další důvody, proč zůstane single, jsou následující:
- jako single si může nezřízeně užívat s muži, což se rychle rozkřikne a okolí ji bude považovat za běhnu
- bude mít doma bordel ("ať se na lux práší")
- bude mít chlupaté nohy a bude chovat zákonem chráněné bobry aneb "Chlapi. Kdo by si kvůli nim furt holil pipinu."
- nebude mít čas si hledat partnera, jelikož bude třídit fotky, přesazovat kytky, chodit s babama do sauny a sledovat tisíc filmů

Na mou duši na psí uši, tohle tam vážně píšou !!!

 

I má milovaná si přišla nakonec na své! Napsal jsem jí do kalendáře, že ji v červnu 2038, po dosažení 45. roku života, čeká vyšetření na mamografu. Vidíte, jak se o ni dobře starám? :-) Dále byla uklidněna, že ji po vzoru Jennifer Lopez nechám pojistit zadek na 27 mega, jakmile dosáhne té pravé maminkovské velikosti! Po těchto dvou starostlivých a láskyplných oznámeních mé drahé přítelkyni, mi byl časopis zabaven a Jakub Kunčický byl obviněn ve všech bodech obžaloby. Jsem tedy odsouzen k tomu, že už nikdy nepodám svědectví o tom, jaké další peprnosti tento časopis schovává a k čemu naše drahé polovičky navádí!

Mějte se na pozoru a pro svůj vlastní pocit bezpečí tyto časopisy nikdy, ale vůbec nikdy, NE-O-TVÍ-REJ-TE !!!

Autor: Jakub Kunčický | neděle 16.11.2014 11:15 | karma článku: 16,38 | přečteno: 834x
  • Další články autora

Jakub Kunčický

Malá rekonstrukce

Původní název článku zní "Co nás ve škole nenaučí aneb Nejlepší peeling je samolepicí tapetou". Smělý a jednoduchý plán na zkrášlení kuchyně se během pár hodin stává noční můrou. Co se stalo? VŠECHNO!

21.8.2019 v 10:15 | Karma: 13,38 | Přečteno: 322x | Diskuse| Osobní

Jakub Kunčický

Definice dospělosti

Úderem osmnácté jsme zařazeni mezi dospělé jedince. Od tohoto okamžiku jsme zodpovědní pouze za své vlastní činy - ovšem ne každý z nás se k této zodpovědnosti postaví čelem.

17.5.2019 v 10:30 | Karma: 13,31 | Přečteno: 413x | Diskuse| Společnost

Jakub Kunčický

Píšu, tedy jsem!

Velkospotřebitel propisek. Každý prázdný kousek papíru je v nebezpečí. Myšlenky, nápady, iluze, citáty. Blog je jen další z mnoha terapií pro mé splašené, nemocné prsty. Budu psát do poslední chvíle; i na smrtelné posteli.

16.12.2018 v 12:34 | Karma: 10,66 | Přečteno: 227x | Diskuse| Osobní

Jakub Kunčický

O kočkách a lidech

Toto není něžný článek vychvalující kočky až do nebes. Nenajdete zde jejich fotky ani vtipné historky o společném soužití s nimi. Bude to tvrdé. Hodně tvrdé! Kočkomilům vstup zakázán.

9.12.2018 v 13:11 | Karma: 16,36 | Přečteno: 555x | Diskuse| Společnost

Jakub Kunčický

Tichá domácnost

Kdykoliv se vrátím z práce domů, nenápadně po mně pokukuje. Jsem z toho lehce nervózní; normálně se mi to totiž nestává. Snažím se ignorovat její smyslný pohled a odcházím do svého pokoje.

2.12.2018 v 8:15 | Karma: 16,45 | Přečteno: 648x | Diskuse| Osobní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Má přejít česká ekonomika na válečný režim? Doba míru je pryč, říká Pojar

27. dubna 2024

Vysíláme Britský premiér Rishi Sunak nedávno oznámil, že jeho vláda uvede zbrojní průmysl do válečného...

Každý druhý učitel v Německu zažívá ve třídách násilí. Brutalita na školách roste

27. dubna 2024

Premium Německý učitel se stává docela riskantní profesí. Násilí se stává stále běžnější částí vyučování a...

Biden nečekaně kývl na předvolební debatu. Kdykoli kdekoli, říká Trump

26. dubna 2024  22:27

Americký prezident Joe Biden se v pátek nechal slyšet, že by chtěl do debaty se svým předchůdcem...

USA mění systém pomoci Ukrajině: už ne sklad, ale zbraně přímo ze zbrojovek

26. dubna 2024  21:30

USA chystají dosud největší balík vojenské pomoci Ukrajině v přepočtu za více než 140 miliard...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1118x
Jsem obyčejný kluk, který by bez své práce, elektrické kytary (drahá Eleanor), klávesnice a skleničky dobře vychlazeného Jägermeistera nedal ani ránu. Miluji kritiku všeho, co dělám, proto doufám, že se mi dostane hodně kritiky i ohledně mých článků.