B.deme D.ma S.mi, M.amo! (BDSM)

Svázat - vlasy do culíku, napráskat - souseda za krádež barevných kovů, přikázat - dětem uklidit a umýt nádobí. V Anglii protesty, mini-recenze na nejšedější ze všech šedých knih a pár tipů, jak si řádně okořenit vánoční svátky.

Dlouho mě přemlouvali. Dlouho jsem odolával. Nedalo mi to spát a nyní mé já konečně podlehlo. Už mám za sebou článek o pánských vibrátorech, společně jsme vytvářeli erotické pomůcky ze zeleniny, byli jsme na nákupu kondomů a po velkých zážitcích s babskými časopisy v ruce přichází článek o tématu, které již není tabu.

Už se před ním nezavírají oči, dětem se nezacpávají uši a návštěvnost erotických portálů s touto tématikou rapidně vzrostla. Stačilo jediné - odvážná paní E. L. James napsala svou šedou knihu a spustila tím neskutečnou vlnu reakcí. Vytvořila žhavý fenomén poslední doby. Ta kniha je pro obor BDSM tak strašně "důležitá", že se jí budu zabývat jako první.

 

Padesát odstínů šedi

Koupit, či nekoupit? Já říkám rozhodně ne! Nekupujte si trilogii Padesát odstínů šedi - jsou to vyhozené peníze. Je to jen nafouknutá bublina. Hodlám Vám s dovolením nastínit, o čem tenhle best-celer vlastně je. Bude to popis vskutku barevný!

Kniha pojednává o typicky ŠEDÉ myši, studentce, která trpí nedostatkem sebedůvěry a je pěkně trapná. Tato studentka dostane za úkol od své nemocné spolužačky a nejlepší kamarádky místo ní udělat rozhovor s jedním chlapem - a teď pozor! Jmenuje se Grey (tedy ŠEDÝ) a vlastní společnost Grey Industry Co. (tedy volně v překladu ŠEDÝ průmysl). Dle popisu má p. Grey ŠEDÉ oči a chodí v ŠEDÉM obleku. Holka s ním dělá rozhovor a je celá v rozpacích z toho, jak je krásnýúžasnýnejlepšínejúžasnější a jak ona je nejnemotornějšíošklivátuctovápročtovůbecčtu!!!
Padesát odstínů šedi, jak název napovídá. Krásné! Ani jsem nemusel pokračovat ve čtení. Přiznám se, že to opravdu nezvládnu dočíst. Tenhle naivní až holčičí styl psaní tolik podobný červené knihovně vážně moc pro muže není.

Každému hned musí být jasné, jak to bude pokračovat a jak to skončí. Všichni víme, o čem ta kniha je. Prostě si spolu začnou a ona zažije nepoznané. Bude svázána, bude zbita, bude jí nadáváno a bude se jí to strašně líbit. Husté. To chceš. Sen každé ženy.

Spousta žen si šedou knihu všech šedých knih naprosto zamilovala. Kniha naprosto rozdrtila veškeré žebříčky prodejností a tím získala celerový status vedle Harryho a svaté Bilbole (když už do kin teda přišel poslední díl Hobita). Byl to výborný podnikatelský záměr. Tři drahé knížky o celkovém počtu kolem 1800 stránek a na Valentýna poslat do kina film, ať se dobře prodávají erotické hračky i samotné knihy. Příjem zaručen. Stačilo jen napsat to, o čem již dávno pojednává desetitisíce filmů na poli lechtivých internetových stránek a dát tomu nálepku "po čem ženy skutečně touží". Takhle se dneska vydělávají prachy!

 

Protesty v Anglii

Podle nového zákona je u nich v zemi zakázáno zobrazovat na lechtivých DVD některé sexuální praktiky pro BDSM nezbytné. Třeba "naxichtmisedni" neboli "facesitting". Angličani se bojí, že by touto sexuální praktikou došlo k velkému nárustu úmrtí na následky udušení. Manželky by tím měly možnost se beztrestně zbavovat nepohodlných manželů - výpověď u soudu: "Ctihodnosti, my jsme spolu prováděli pouze facesitting a já to špatně odhadla, jsem v tom naprosto nevinně!"

Tento krok vyvolal v Londýně protestní akci, na které si dobrovolníci mohli vyzkoušet, jaké to je, když Vám JEZ,MAJLEJDY sedne na obličej a trošku Vás přiškrtí. Ti, kteří měli štěstí, mohli vidět i obnažené části těla, třeba prsa jedné velice rozdováděné exhibicionistky-blondýnky, která to určitě neměla, jak je uherský rok dlouhý. Užívala si tisíců cvaknutí všudypřítomných fotoaparátů a rozdávala úsměvy, zatímco nechala poskakovat svoje dudy na všechny strany. Snaha se zviditelnit? Level 200! Záběry z akce můžete shlédnout zde. Více informací k tomuto tématu dokonce vyšlo i v článku zde na iDnes.

 

Zpátky do postele

Šedá kniha byla darována nevrlé sousedce, aby zavřela na chvíli klapačku a byl od ní klid. Chtělo by to nějaké seriózní informace, co říkáte. Pokud vážně hledáte něco nového a myslíte si, že by to váš protějšek zaujalo, čtěte dále.

První varianta je naprosto jednoduchá. Všichni říkají (a je to praxí osvědčený postup), že ve vztahu musí fungovat komunikace na té nejvyšší úrovni. Pořádně to odshora dolů proberte a buďte upřímní, jak jen to jde. Poté můžete vyzkoušet "soft" zpestření - zkuste ji při sexu pořádně plácnout, zatahat za vlasy, zavázat oči a nebo jenom lehce svázat. Nebo to nechte udělat vaší partnerku. Uvidíte, jestli to bude mít úspěch nebo ne.

Pokud to úspěch mít bude (a to je snad úplně jasné, že ano!), doporučuji důkladnou informační přípravu, než půjdete ještě dále. Opravdu budete doma sami. Ušetřím Vám čas se složitým prokousáváním se hromadou reklam, sprostých videí a nedůležitých informací. Všechny důležité pojmy, informace a inspiraci najdete přehledně a velice dobře popsané zde - BDSM inspirace do postele. Jediná internetová stránka a ušetřili jste si čtení tuctového a nezáživného šedého románu. 

 

Oblíbená dámská záležitost na deset? Nakupování!

Víte, kde se nachází bod G? Na konci slova "shopping"!

Udělal jsem si menší průzkum trhu a našel jsem takové množství erotických pomůcek k BDSM určených, až mi z toho bylo špatně - a mé zjištění bylo naprosto šokující, jelikož každou z těchto věcí bych použil na něco ÚPLNĚ jiného, než bylo původně zamýšleno. Třeba tahle luxusní plácačka na mouchy. Opravdu stylová. Až se vrátí ta megera z druhého patra, protože předala šedou knihu druhé megeře z patra čtvrtého, nasaďte jí tohle jako roubík a budete mít opět klid.

Chyťte si vlastního zloděje! Myslím, že tyhle pouta mu půjdou daleko lépe k lyžařské kukle než pouta policejní. Když už do vězení, tak jednoznačně stylově! Jen tak mimochodem - to musí být sranda, když se někde zatoulají v milostné bouři klíče, haha!

Tahle, tohle a tyhle. Musím zapracovat na své slovní zásobě a pravopisu. Alespoň mám vybrané novoroční předsevzetí! 

 

To je vše, dámy a pánové. Čekali jste něco víc? Příště se polepším. Doufám, že se mi povedlo všechny čtenáře tam venku zasypat množstvím nových informací. Možná jsem trošku usnadnil výběr vánočního dárku. Tak co - okořeníte postelové hrátky, až budete sami doma?

Hezký zbytek dne!

 

P.S.: Při psaní tohoto článku nepřišla žádná sousedka k újmě na zdraví! ;-)

Autor: Jakub Kunčický | úterý 16.12.2014 13:30 | karma článku: 11,51 | přečteno: 717x
  • Další články autora

Jakub Kunčický

Malá rekonstrukce

21.8.2019 v 10:15 | Karma: 13,38

Jakub Kunčický

Definice dospělosti

17.5.2019 v 10:30 | Karma: 13,31

Jakub Kunčický

Píšu, tedy jsem!

16.12.2018 v 12:34 | Karma: 10,66

Jakub Kunčický

O kočkách a lidech

9.12.2018 v 13:11 | Karma: 16,36

Jakub Kunčický

Tichá domácnost

2.12.2018 v 8:15 | Karma: 16,45