Jakub Kunčický

Macatá cecka

8. 12. 2015 12:15:00
Povím Vám skutečný příběh ze života, který se nevyhne žádnému z heterosexuálních chlapů. Čtěte jej na vlastní nebezpečí a s nadhledem. Ženské, radši tohle nečtěte vůbec. Díky.

Věřím tomu, že na světě, potažmo v nebi, existuje jakýsi druh partnerské spravedlnosti. Úplně každý chlap musí v životě potkat svou životní lásku. I ty nejztracenější případy mají šanci. Příklad.

Nejšprťovatější šprt ze všech nejšprťovatějších šprtů si jednou najde tu nejšprťovatější šprtku ze všech nejšprťovatějšch šprtek (zkuste si to přečíst nahlas a v co největší rychlosti). Budou si užívat blaha v podobě sexy-mozků a báječného života plného školy, učení, školy, logického myšlení a školy - úplně mimo naši realitu a v blažené spokojenosti.

Ovšem bylo vědecky dokázáno, že potkat svou životní lásku je prokletí. Pro heterosexuální chlapy. Homosexuální chlapi jsou tohoto prokletí ušetřeni. (Nic proti nim! Na světě je málo lásky! Být gay je výhodou!)

Životní láska - žena - je na počátku krásná, chytrá, úžasná - no prostě úplně nejlepší! Čím déle spolu budete, tím více se tyto ctnosti začnou ztrácet: miláček už nebude miláček, ale "stará". Sex půjde do kytek, přibude přírůstek (nebo devět), najednou se krmí hladové krky navíc a důchod je skoro tady. Kolikrát to již bylo dokázáno. To je to příjemnější.

Aniž si toho totiž všimnete, začne vaše láska pomaličku přibývat na váze. Prokletí začíná působit. Čokoládku sem, bonbónek tam. Na pohyb už nezbývá přece žádný čas! Pět kilo. Deset kilo. Děti. Jsem macatá. Patnáct kilo. Dvacet kilo. Jsem macatá cecka. Chcete mě??

Připomíná mi to jeden vtip - "Víte, co se stane z Vaší manželky po dvaceti letech manželství?? Tlustý kamarád ..."

!!! PROBOHA, PROČ TO TAK JE !!!

Hele, kluci, vážně máme ty životní lásky zapotřebí??

Pokud jste tu svou ještě nepotkali, nehledejte. Pokud už svou životní lásku máte, dobře sledujte případné defekty v podobě náhlého nárůstu váhy. Může to být předzvěstí našeho heterosexuálního prokletí. Pokud se tak stalo, není nic lepšího, než pustit žilou peněžence a zaplatit permanentku do fitka, tajně se domluvit s nejlepšími kamarádkami své životní lásky a vzít na svá bedra nejtěžší úkol z nejtěžších - nakupování.

A vůbec - holka má být řádně oplácaná, musí mít pořádný zadek, velké prsa, smyslné boky a prostě musí vypadat jako ženská. Takže na celý článek zapomeňte, díky, že jste si tuhle hloupost přečetli až do konce (a naprosto tím ztratili tu nejcennější věc v životě - čas).

Krásný zbytek dne přeje Váš nejtrollovatější troll ze všech nejtrollovatějších trollů,

Kajub

Autor: Jakub Kunčický | karma: 23.49 | přečteno: 2452 ×
Poslední články autora