Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

O kočkách a lidech

Toto není něžný článek vychvalující kočky až do nebes. Nenajdete zde jejich fotky ani vtipné historky o společném soužití s nimi. Bude to tvrdé. Hodně tvrdé! Kočkomilům vstup zakázán.

Během psaní tohoto textu nebylo zraněno žádné zvíře z čeledi kočkovitých šelem!
VAROVÁNÍ: Článek obsahuje černý humor, ironii a sarkasmus. Nevhodné pro děti a pro lidi se sklonem k moralizování. Milovníci koček byli upozorněni již na začátku a teď dokonce podruhé. Čtete na vlastní zodpovědnost. Veškeré osobní útoky na mou osobu, reklamace a záchvaty vzteku nebudou později brány v potaz.

 

Nedávno jsem provedl ve svém volném čase přísně tajný celosvětový průzkum. Úkolem bylo zjistit, kdo je nejčastějším chovatelem koček. Výsledky jsou šokující!

Dříve nebo později každá žena, která bydlí sama! 

Časový úsek mezi osaměním a pořízením kočky je závislý na dvou faktorech: za prvé na psychické odolnosti ženy vůči samotě, za druhé na rychlosti / úspěšnosti při výběru nového partnera.
Po dlouhém a velmi neútěšném přemýšlení jsem z toho vyvodil jediný možný závěr: 
Kočka byla stvořena přírodou proto, aby se stala utěšitelkou a společnicí ženy.
Je mi velmi líto všech osob opačného pohlaví, které mají na kočky alergii. Jejich přirozenost říká: "Bydlíš sama, pořiď si kočku!", ale nos toto stanovisko jednoznačně odmítá a dává hlasitě najevo svůj protest. Alergické příznaky či pocit nenaplněnosti způsobují frustraci. Naštěstí je tělo takové ženy velmi odolné a poradí si samo - přikáže ženě zvýšit své úsilí při hledání partnera, kterého najde bez větších obtíží. Nezadaných mužů je dle statistik z roku 2016 přesně o 33% více, než nezadaných žen. Po úspěšném obnovení statusu "ve vztahu" na Facebooku je problém s alergií vyřešen.
 

Větší zádrhel nastane, když si najde partnera žena kočku již vlastnící. Partner je donucen přítomnost kočky přijmout a podřídit se přímému vlivu tohoto chlupatého stvoření. Pokud kočku nebude mít rád, nebude ji nosit dobroty, nebude se o ni starat jako o vlastní anebo na ni bude mít alergii, jeho vztah je už na začátku předurčen k neúspěchu.
Mít za partnerku holku s kočkou je jako mít na krku dvě ženy, které bez sebe neudělají ani krok. Bude-li se kupovat a zařizovat nový byt, první se bude řešit sociální zařízení pro kočku. Její záchod, zámek na šplhání, zásoba nejvybranějšího kočičího žrádla a speciální místo v manželské posteli. Muž zůstane vždy druhý v pořadí.

Někteří slabší jedinci díky tomu zešílí. Žijí v mylné představě, že jejich partnerka bude spokojená jedině tehdy, když bude spokojená její kočka. Pozor! Je to velmi vážné psychické onemocnění a pocítíte-li na sobě jakékoliv příznaky, okamžitě vyhledejte lékaře!
Jedna stará legenda říká, že jsou mezi námi ukrytí jedinci, kteří mají speciální schopnost potlačit vliv kočky na její majitelku. Najdete-li kočku v útulku, můžete si být jistí, že je to dílo legendárního válečníka proti těmto stvořením. Pravdou je, že v tom může mít prsty také jev odborně nazvaný "překoččení kočičí kočivilizace". Ten má za následek, že se na naší planetě v jeden okamžik vyskytuje více koček než nezadaných žen. Statistiky říkají, že se to stává pouze na přelomu jara a léta.
Shrnul jsem čtenářům originální původ kočky a její důležitost pro nezadané ženy. Doufám, že je zatím vše jasné. Následuje velmi důrazné varování pro všechny muže:
Žijete-li sami, nepořizujte si kočku! Nikdy v životě! Mějte rádi sami sebe a raději si pořiďte erotický kalendář! 
Proč byl přírodou vytvořen erotický kalendář? V rámci zachování rovnováhy na světě musela příroda dát muži ekvivalent kočky. Z toho vyplývá, že muž nemá genetické předpoklady k tomu, aby sám vlastními silami vychovával kočku. Nedokáže si s ní poradit v krizových situacích; velmi těžce ji čemukoliv naučí a životnost zvířete tím rapidně klesá. 
Byly zmapovány časté případy, kdy kočka pomočila svému majiteli postel nebo roztrhala oblíbený kus oblečení. Neomluví se, což muž od zvířete přirozeně očekává. Je vyhozena... pardon, překlep. Zbaběle se pokusí o útěk skokem z balkónu. Zřídkakdy tento pád přežije, jelikož příběh o devíti kočičích životech je opravdu jen mýtus. Kočky bez balkónu volí útěk před rozzlobeným majitelem dle svých možností. 
Muži, ušetřete kočky tohoto trápení a přenechte je ženám! Nebuďte proti sobě ani proti přírodě!

Já vím, že nezadaná žena:
a) neexistuje
b) má v našich očích jednu jedinou vážnou vadu, proč s ní nechceme být
c) nás milosrdně umístila do speciální přihrádky nazvané "friendzone"

Příroda to chápe. Umožnila nám na oplátku vyrobit rychlá auta, vymyslet všelijaké sporty a postavit vykřičené domy. Jsme schopní uspořádat rockové a jiné tvrdé koncerty. Který normální chlap by šel sám a dobrovolně na kapelu Kryštof, no ne? Kluci, máme i alkohol! Je to levnější, než živit kočku!

No a ty holky v erotickém kalendáři jsou opravdu líbezné. Dejte jim šanci!
Dokonce nám příroda dala i geniálního kámoše v podobě psa. Pes je výrazně chytřejší, odolnější, věrnější a čistotnější než kočka. Je to ideální parťák, pokud na něj máme čas a dobře se o něj staráme. I po naší smrti bude věrně stát po boku našich kamarádů vedle našeho hrobu.
Kočka svou majitelku po smrti raději sežere. Při práci v hospodě jsem vyslechl historku o tom, jak se museli policisté a hasiči dostat násilím do bytu, kde zemřela osamocená starší paní, majitelka šesti koček. Ty ze zoufalství způsobeného hladem okusily lidské maso a pak už nechtěly jíst nic jiného!!! Zasahující složky se tím dostaly do velmi nebezpečné situace. Představte si, že otevřete byt a budete napadeni skupinou krvelačných bestií, které chtějí maso! Lidské maso, sakra! Jako zombie! Noční můra. 
Závěrem krátké shrnutí. Kočka byla stvořena jako utěšitelka a společnice nezadané ženy. Zadaná žena je v opatrovnictví citlivého, hodného muže a kočku tedy nepotřebuje. Žena alergická na kočku si snadněji najde partnera. Muž by kočku neměl vychovávat sám a pokud si najde ženu vlastnící kočku, je v pořádném maléru. Pes svého mrtvého pána oplakává, zatímco kočka oslaví smrt majitelky jejím sežráním. Pozor na kočky!
Pokud máte jakékoliv dotazy nebo připomínky k této problematice, neváhejte a využijte diskuzi pod článkem! 

Tento článek vznikl při příležitosti uctění památky všech padlých hrdinů, především hlodavců a ptáků, kteří ztratili svůj život v boji s kočkou. Zůstáváte v našich srdcích. Nezapomeneme!!!

Autor: Jakub Kunčický | neděle 9.12.2018 13:11 | karma článku: 16,36 | přečteno: 555x
  • Další články autora

Jakub Kunčický

Malá rekonstrukce

Původní název článku zní "Co nás ve škole nenaučí aneb Nejlepší peeling je samolepicí tapetou". Smělý a jednoduchý plán na zkrášlení kuchyně se během pár hodin stává noční můrou. Co se stalo? VŠECHNO!

21.8.2019 v 10:15 | Karma: 13,38 | Přečteno: 322x | Diskuse| Osobní

Jakub Kunčický

Definice dospělosti

Úderem osmnácté jsme zařazeni mezi dospělé jedince. Od tohoto okamžiku jsme zodpovědní pouze za své vlastní činy - ovšem ne každý z nás se k této zodpovědnosti postaví čelem.

17.5.2019 v 10:30 | Karma: 13,31 | Přečteno: 413x | Diskuse| Společnost

Jakub Kunčický

Píšu, tedy jsem!

Velkospotřebitel propisek. Každý prázdný kousek papíru je v nebezpečí. Myšlenky, nápady, iluze, citáty. Blog je jen další z mnoha terapií pro mé splašené, nemocné prsty. Budu psát do poslední chvíle; i na smrtelné posteli.

16.12.2018 v 12:34 | Karma: 10,66 | Přečteno: 227x | Diskuse| Osobní

Jakub Kunčický

Tichá domácnost

Kdykoliv se vrátím z práce domů, nenápadně po mně pokukuje. Jsem z toho lehce nervózní; normálně se mi to totiž nestává. Snažím se ignorovat její smyslný pohled a odcházím do svého pokoje.

2.12.2018 v 8:15 | Karma: 16,45 | Přečteno: 648x | Diskuse| Osobní

Jakub Kunčický

Stavy zvané odvykací

Zelený papír, nedbale přilepený na ledničce, hlásá hlubokou myšlenku: "Přestal jsem kouřit, protože jsem se rozhodl zůstat na tomto světě o něco déle ...."

30.7.2018 v 14:48 | Karma: 17,11 | Přečteno: 413x | Diskuse| Osobní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Symbol pařížského kabaretu Moulin Rouge v troskách. Lopatky mlýna se zřítily

25. dubna 2024  8:12,  aktualizováno  9:05

V noci na čtvrtek se v Paříži zřítily lopatky větrného mlýnu, který je symbolem kabaretu Moulin...

Vrchní soud rozhodne o odvolání muže, který dostal devět let za týrání družky

25. dubna 2024  8:49

Olomoucký vrchní soud dnes rozhodne o odvolání Tomáše Heráka ze Šumperska, kterému krajský soud za...

Langšádlová končí jako ministryně pro vědu a výzkum, oznámila TOP 09

25. dubna 2024  8:08,  aktualizováno  8:38

Helena Langšádlová z TOP 09 končí ve vládě Petra Fialy. „Předsednictvo TOP 09 děkuje ministryni pro...

KOMENTÁŘ: Český důchodce, pro vládu nepřítel číslo jedna

25. dubna 2024  7:47

Vláda dokola opakuje, že nebude na důchody pro příští generace a zbankrotujeme. Nic takového...

  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1118x
Jsem obyčejný kluk, který by bez své práce, elektrické kytary (drahá Eleanor), klávesnice a skleničky dobře vychlazeného Jägermeistera nedal ani ránu. Miluji kritiku všeho, co dělám, proto doufám, že se mi dostane hodně kritiky i ohledně mých článků.