Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VC

V17i74t 52C82h48a67l57u84p21a

18. 12. 2012 17:05

nesouhlasím s názorem, že podnikat dnes může každý....tato možnost padla, poté co byl zakázán tzv. Švarcsystém...příklad budete jako OSVČ jako IT specialista spravovat pro jednu řekněme větší firmu webovky a budete vzhledem k charakteru činnosti na tuto práci nucen docházet na pracoviště té firmy. Přijde kontrola z inspektorátu práce a řekne....toto může dělat i zaměstnanec....a takových příkladů je mnoho.

0 0
možnosti
Foto

J66a78n 26R53ý15z75n97a67r

13. 12. 2012 22:09

Díky, rád jsem si početl a trochu se i zasnil.

Proč bychom měli zapomínat na ideály mládí a jednoduchost řešení mnoha situací jen proto, že nám už bylo 50?

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za Váš názor a plně s Vámi souhlasím :-)

0 0
možnosti
Foto

R84o51m62a67n 81K68o66z61e86l

13. 12. 2012 21:33

2) Představa, že člověk, který se celý život živil jako třeba horník a v 55 letech si udělá počítačový kurz a pak se s tím bude ucházet  o práci, že umí dobře s počítači, se mi poněkud nezdá.

3) ve Švédsku vedla ochrana místních farmářů k všeobecné drahotě. Vždy je něco za něco a potřeba kompromis.

4) Píšete o něčem, co už dávno u nás je - podporu v nezam. dostane jen ten, kdo má odpracován minimálně rok a po vypršení podpory většina lidí na dávky nedosáhne a kdo odmítne práci nabízenou úřadem práce, tak je potrestán vyřazením z evidence, tedy nedostane už nic, ještě si musí sám platit ZP. Jsou lidé, kteří se práci vyhýbají a umí v tom chodit, ale je jich mnohem méně, než se všeobecně říká.

1 0
možnosti
MM

Jinak co jsem slyšel, tak ÚP prý nenabízí práci ... protože není. Takže ono asi není možné něco řešit nabízením neexistujícího.  

Celé se to točí kolem klasického sytý hladovému nevěří a tudíž mladý člověk velmi často například netuší, že starší lidem velmi často na dvacet obeslaných míst odpoví jen z jednoho. A mladému se stejnými schopnostmi na většinu.

0 0
možnosti
MM

Vaše představa jak každý je mladý, schopný, podnikavý, inteligentní a průbojný a proto má šanci na milionářství vás z časem přejde. Ale je naprosto normální, dřív bylo in být v mládí komunistou nebo anarchistou, dnes je strašně trendy být ultraliberálem

S věkem to mizí ;-D

2 0
možnosti
Foto

To jsem nikde v článku nenapsal, podle mého názoru může i starší člověk být schopný, podnikavý, inteligentní a průbojný: tedy i být milionářem, myslíte, že jsou bohatí jen ti mladí? :-) Zdůraznil jsem to tučným písmem: musíme pro to něco udělat. Překonávat sami sebe a bojovat za lepší život. Neříkejte mi, že to nedokáže každý člověk v téměř každém věku !!! R^

0 0
možnosti
TB

máte docela zdravé názory, to se Vám nedá upřít, to je fakt. A teď k takové drobnosti, pokud jsme byli mimo EU jako stát, byli jsme dost omezováni na vývozu zboží do států , které byly v EU. Proto je, asi, nutné zůstat v EU ale zůstat stranou od převodu naší měny na euro. V tom, že jsme si ji ponechali vidím jistou výhodu

 při zabroušení do minulosti tak tady existoval svazek států,připomínající strukturou EU, který byl veden pod názvem RVHP.neříkám, že je všechno stejné jde o podobu. A taky netvrdím, že bylo výhodné pro všechny strany,ale současná podoba EU je, co se týče obchodů, podobná.

 Jinak se těším na Vaše další rozbory!

0 0
možnosti
Foto

I mimo EU můžeme mít výhodné obchodní smlouvy s ostatními zeměmi, proč by to nešlo? Jen musíme mít kvalitní zboží, které budeme umět prodat a prosadit. Jako prosperující země získáme tolik důležitý kredit a respekt. Kolik je států mimo EU a rozhodně nemají o mezinárodní obchod nouzi? Každopádně díky za ocenění :-)Druhý díl hodlám vydat co nejdříve, nejlépe během zítřejšího dne. Nehodlám být stručný, ale upřímně doufám, že to směstnám do dvou dílů R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1118x
Jsem obyčejný kluk, který by bez své práce, elektrické kytary (drahá Eleanor), klávesnice a skleničky dobře vychlazeného Jägermeistera nedal ani ránu. Miluji kritiku všeho, co dělám, proto doufám, že se mi dostane hodně kritiky i ohledně mých článků.