Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Chlapovi babský časopis do ruky nedávej!

Zlomil jsem si nohu při vynášení odpadků. Ležím, koukám do stropu a nudím se. Noha bolí jako čert. Po chvíli se rozhlížím kolem sebe a zrak mi padne na hromádku časopisů, které si má drahá dotáhla předchozího dne z knihovny a namátkou vybírám hned ten první. Moje psychologie. Hurá na ně(j)!!!

 

Ruce se klepou nervozitou. Vstupuji do tajného světa, kde se odvážilo pouze pár jedinců našeho pohlaví. Jen několik z nich se vrátilo zpět. Nespočetné množství mužů padlo za oběť ženským tajemstvím nalezeným zde, na tomto posvátném místě. Velice obezřetně zkontroluji, co provádí moje přítelkyně - nemohu připustit, aby mi byl časopis zabaven, než do něj stihnu alespoň nahlédnout. Upřeně kouká do notebooku, vzduch je čistý!

Rychle, není čas!!! Úvodník číst nebudeme, obsah nás nezajímá, reklamy a pošta taky ne. První článek - po kom ženy touží? Na obrázku pan Clooney, který má velice špatný vkus na kávu. Zběžně pročítám - chlapi, kteří si přímo řeknou o sex, mají docela solidní úspěch a většina žen by skočila do postele s pořádným alfasamcem, jakým je třeba Brad Pitt. Velice hezké, ale to už všichni dávno víme. 

Ta paní na další stránce leží ve vaně a papá červené růžičky!!! To je husté, nějaká Jitka Schneiderová. Rozhovor s ní má čtyři stránky a i s obrázky tedy dohromady získala stránek osm. Beru to jako dobrý návod - holky, chcete být slavné? Tak šup oblečené do vany a povinně spapat alespoň tři růže!

Reklama, reklama, reklama. Všude samá reklama. Hmm. Další článek - jak ovládat své touhy? To mě zajímá! Být trpělivý, odstranit pokušitele, neříkat "nikdy" a začít se ovládat. Trošku puritánské, ne? Proč bych si měl něco odpírat, když mám na to chuť a nutně to chci? Okamžitě mě napadnul příklad ohledně sexu. Holka má touhu po sexu. Musí být tedy trpělivá a čekat, až se partner vrátí domů. Poté odstraní pokušitele. Partner umírá. Ovšem nesmí říkat nikdy, tak jej tedy "na čas" odloží do nemocnice (kde se proces umírání zastaví - ještě není definitivně mrtvý!) a holka se musí začít ovládat, aby za ním do té nemocnice nejela a nedala průchod své touze. Pěkně Vás to tam teda učí!

 

Dále dělíme s nějakým psychiatrem ženské problémy do čtyř škatulek, které jsou k ničemu, protože holky jsou od přírody mrmlavé a problémy řeší bazénem plným - viz. můj starší článek: Řešení problémů - muži vs. ženy.

Miničlánky s doktory. Manžel kritizuje manželku za nedostatečný úklid. Psycholožka předvede své (ne)umění filozofie ohledně soužití muže a ženy, načež pošle oba do manželské poradny. Velice hodnotné. V dalším článku se na třech stranách potvrdí důležitost přátelství a přichází zlatý hřeb večera!

 

Třetí článek - jak být "happy single" a jen to nepředstírat. Když to shrnu, tak časopis, který je plný reklam na zdravé věci, dietu, psychickou pohodu a obecnou ženskou "vzdělanost", ruší veškeré kladné účinky na ženy v několika bodech. Lituji single ženy, které po přijetí těchto zásad zůstanou single napořád! Jen to zkuste posoudit se mnou - pustit účtu žilou, mít plnou ledničku, válet se o víkendu v posteli nebo dlouho ve vaně - a sníst všechnu čokoládu! Holka, která <--- TOHLE udělá, bude neskutečně PROSTOROVĚ VÝRAZNÁ !!! Holky, prosím, neblázněte, kdo se má na to pak koukat !!! 
Další důvody, proč zůstane single, jsou následující:
- jako single si může nezřízeně užívat s muži, což se rychle rozkřikne a okolí ji bude považovat za běhnu
- bude mít doma bordel ("ať se na lux práší")
- bude mít chlupaté nohy a bude chovat zákonem chráněné bobry aneb "Chlapi. Kdo by si kvůli nim furt holil pipinu."
- nebude mít čas si hledat partnera, jelikož bude třídit fotky, přesazovat kytky, chodit s babama do sauny a sledovat tisíc filmů

Na mou duši na psí uši, tohle tam vážně píšou !!!

 

I má milovaná si přišla nakonec na své! Napsal jsem jí do kalendáře, že ji v červnu 2038, po dosažení 45. roku života, čeká vyšetření na mamografu. Vidíte, jak se o ni dobře starám? :-) Dále byla uklidněna, že ji po vzoru Jennifer Lopez nechám pojistit zadek na 27 mega, jakmile dosáhne té pravé maminkovské velikosti! Po těchto dvou starostlivých a láskyplných oznámeních mé drahé přítelkyni, mi byl časopis zabaven a Jakub Kunčický byl obviněn ve všech bodech obžaloby. Jsem tedy odsouzen k tomu, že už nikdy nepodám svědectví o tom, jaké další peprnosti tento časopis schovává a k čemu naše drahé polovičky navádí!

Mějte se na pozoru a pro svůj vlastní pocit bezpečí tyto časopisy nikdy, ale vůbec nikdy, NE-O-TVÍ-REJ-TE !!!

Autor: Jakub Kunčický | neděle 16.11.2014 11:15 | karma článku: 16,38 | přečteno: 834x
  • Další články autora

Jakub Kunčický

Malá rekonstrukce

Původní název článku zní "Co nás ve škole nenaučí aneb Nejlepší peeling je samolepicí tapetou". Smělý a jednoduchý plán na zkrášlení kuchyně se během pár hodin stává noční můrou. Co se stalo? VŠECHNO!

21.8.2019 v 10:15 | Karma: 13,38 | Přečteno: 322x | Diskuse| Osobní

Jakub Kunčický

Definice dospělosti

Úderem osmnácté jsme zařazeni mezi dospělé jedince. Od tohoto okamžiku jsme zodpovědní pouze za své vlastní činy - ovšem ne každý z nás se k této zodpovědnosti postaví čelem.

17.5.2019 v 10:30 | Karma: 13,31 | Přečteno: 413x | Diskuse| Společnost

Jakub Kunčický

Píšu, tedy jsem!

Velkospotřebitel propisek. Každý prázdný kousek papíru je v nebezpečí. Myšlenky, nápady, iluze, citáty. Blog je jen další z mnoha terapií pro mé splašené, nemocné prsty. Budu psát do poslední chvíle; i na smrtelné posteli.

16.12.2018 v 12:34 | Karma: 10,66 | Přečteno: 227x | Diskuse| Osobní

Jakub Kunčický

O kočkách a lidech

Toto není něžný článek vychvalující kočky až do nebes. Nenajdete zde jejich fotky ani vtipné historky o společném soužití s nimi. Bude to tvrdé. Hodně tvrdé! Kočkomilům vstup zakázán.

9.12.2018 v 13:11 | Karma: 16,36 | Přečteno: 555x | Diskuse| Společnost

Jakub Kunčický

Tichá domácnost

Kdykoliv se vrátím z práce domů, nenápadně po mně pokukuje. Jsem z toho lehce nervózní; normálně se mi to totiž nestává. Snažím se ignorovat její smyslný pohled a odcházím do svého pokoje.

2.12.2018 v 8:15 | Karma: 16,45 | Přečteno: 648x | Diskuse| Osobní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Policie zadržela mladíka, který v tachovské škole vyhrožoval blízkým spolužačky

23. dubna 2024  15:03,  aktualizováno  24.4 17:22

Policisté v úterý zadrželi ve škole v Tachově mladíka, který nožem vyhrožoval zabitím. Při...

Desítky miliard dolarů pro Ukrajinu a zákaz TikToku. Biden to podepsal

24. dubna 2024  17:16,  aktualizováno  17:18

Aktualizujeme Ve středu podepsal americký prezident Joe Biden po několikaměsíčním schvalování v Kongresu zákon...

Izrael pokročil v přípravě akce v Rafáhu, civilisty ochrání, uvedl mluvčí vlády

24. dubna 2024  16:55

Izrael pokročil v přípravách pozemní operace namířené proti palestinskému hnutí Hamás v Rafáhu na...

V nahrávkách si stěžoval na bankovky. Bystroně z AfD potápí důkazy

24. dubna 2024  16:53

Nové důkazy v kauze německého politika strany Alternativa pro Německo Petra Bystroně potvrzují...

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.

  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1118x
Jsem obyčejný kluk, který by bez své práce, elektrické kytary (drahá Eleanor), klávesnice a skleničky dobře vychlazeného Jägermeistera nedal ani ránu. Miluji kritiku všeho, co dělám, proto doufám, že se mi dostane hodně kritiky i ohledně mých článků.