Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jakube, ráda čtu Vaše články. Dnes je sice skeptický, ale mě osobně potěšil. Tím, že jste a že je vás takových možná více. Nejste názorově osamělý. Jediné, s čím nesouhlasím je, že kraje jsou důležité, aby přerozdělovaly peníze. Já si myslím, že nejsou a že by se měly zrušit. Bez nich bylo lépe, věřte mi. A ještě - nevěra? Byla a bude. Jen se za ni lidé dříve styděli, dnes ji stavějí na odiv! A pokleslá společnost je namísto "zatracení" oceňuje.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, moc Vám děkuji za Váš příspěvek do diskuze, udělala jste mi opravdovou radost !!! :-):-) Krásně jste doplnila mou myšlenku o nevěře - dnes se to bere jako běžná věc, za kterou se lidé nestydí, ale staví ji na obdiv. To je opravdu jako řečené z mých vlastních úst. Díky, mějte se! R^

0 0
možnosti

To, že Češi nepochopili a nechápou V. Klause je tou názorovou osamělostí, dnes menšiny, všech poctivých pravicových, životadárných hodnot za které je opravdu dobré bojovat. V levicové obci národa je chybné hledat osobnosti, kteří rozumí, jak funguje život. Jen pravicové hodnoty lze využít pro společnost pro kterou jsme se rozhodli a z toho přirozeně vyplývající levicové vztahy, které pak budou pro každého jednotlivce srozumitelné.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pravicovou společnost nemůžeme mít, protože lidí, kteří stále ještě věří v pravicové myšlenky, rapidně ubývá.

U nás v republice, v době vlády české "pravice", měli možnost "pravicoví" politici ze stran ODS a TOP09 ukázat, jak má skutečná pravicová politika vypadat a udělat velice důležité kroky směrem k nápravě spousty věcí - měli možnost snížit daně, udělat lepší podnikatelské prostředí, osekat byrokracii i počty úředníků, zavést opatření proti korupci, klepnout přes prsty všechny, kteří odmítají pracovat tím, že jim osekají dávky a ukážou jim, že pracovat se vyplatí více, než jen brát a sedět doma na zadku. Mohli udělat z našeho státu ráj na zemi ... zklamali.

Zoufale, naprosto, dokonale a tak znechutili obraz pravice pro celou republiku, že se nemůžeme vůbec divit tomu, že teď vládne diktátor Babiš za podpory socialistů, kteří mají naprosto zkreslenou představu o každodenní realitě. Je mi z toho opravdu smutno a nikdy to těm stranám neodpustím.

0 0
možnosti

J76i84ř85í 24N18o93s55e44k

6. 11. 2016 11:07

Jak na vás mám vycenit zuby a rafnout, když - v tomhle blogu - s vámi souhlasím.

Vadí mi, že lidi se za ty hodnoty víc neberou - remcá se potichu. Školství, sociální politika, migrace, hledání zástupných terčů na odvedení pozornosti...

Osobně jsem optimista a věřím, že v bodě varu se všechno zlomí, a nenásilně.

Ale možná by to šlo i dřív, průběžně - ale jak? Ty volby často nejsou dost často...

:-/

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, vystihl jste to přesně - remcá se potichu. Bohužel nesdílím Vaši myšlenku, že se vše zlomí nenásilnou formou. V historii to nikdy nešlo bez boje. I když bych si to moc přál.

Udělat něco dříve by šlo a průběžně, právě pomocí těch občasných voleb, pomocí článků pro veřejnost a neustálým upozorňováním na konkrétní problémy s konkrétním řešením. Nebo jak jsem napsal na konci - prací na sobě. Jít ostatním příkladem.

Jiné řešení nemám. Když nebude stačit tohle, tak opravdu nevím. Díky za Váš příspěvek do diskuze.

0 0
možnosti

Jak já jsem byla nabroušená a chtěla jsem se do Vás pustit.

Tak mladý a tolik skepse.

No,konec dobrý, všechno dobré. Držím palce, ať se Vám daří.:-)

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den :-) dlouho se nestalo, aby někdo vycenil zuby a použil proti mě tvrdé, jasné a smysluplné argumenty. Trošku je mi líto, že jste vůči mně na konci ty zuby zase schovala - třeba příště! :-) Taky přeji, ať se Vám daří R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1118x
Jsem obyčejný kluk, který by bez své práce, elektrické kytary (drahá Eleanor), klávesnice a skleničky dobře vychlazeného Jägermeistera nedal ani ránu. Miluji kritiku všeho, co dělám, proto doufám, že se mi dostane hodně kritiky i ohledně mých článků.