Diskuse

Neskákejte pod vlaky!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

no, náš kamarád takhle sejmul na kolejích vlakem borce, co si to štrádoval se sluchátkama v kolejišti. Když se pak po nějakém čase na zotavenou vrátil opět do kabiny lokomotivy, na té jeho trase si zrovna ten den na koleje lehnul starší muž, kdo řídil vlak? Kamarád. Počkal až ho vystřídaj, sepsali s ním protokol a on sedl do auta a jel domů. 200m od jeho bydliště,mu pod kola skočila ženská. Sice měla v kapse dopis na rozloučenou, ale na jednoho je to fakt trochu dost. Když se vrátil od policajtů, seděl v obýváku a přemejšlel,že si vpálí kouli do hlavy, protože co je moc,to je moc a on už vlastně nepřímo zabil 3 lidi. S tou pistolí ho zastihla manželka, kdyby nepřišla, kdo ví....

0 0
možnosti

Tak mi byl příspěvek smazán. Prý nepatří do slušné a kultivované diskuze... přesto, že to bylo sdělení, které nikoho v diskuzi neuráželo... Pěkný den, Jakube :-)

0 0
možnosti
Foto

Cenzura je hrozná věc - můžu být rád, že mi nesmazali i ten článek ;-) mějte se a ještě jednou díky R^

1 0
možnosti

Jak to napsat. No zkusím to. Třeba to i odešlu.

Kamarád mašinfíra tak vezl na čelním skle rychlíku přímo před obličejem třináctiletého chlapce. Podrobnosti se nedají napsat, ani vidět, ani zapomenout.

0 0
možnosti
Foto

Tohle bych nepřál ani nejhoršímu nepříteli!!!! Je mi z toho smutno. Těžko se dá tak hrůzný zážitek překonat.

0 0
možnosti